Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till Aspia

Som Administratör arbetar du med att lösa inkommande ärenden av varierande karaktär. Vi söker en ordningsam, noggrann och serviceinriktad person till detta konsultuppdrag

Till Aspias HR-avdelning söker vi en administratör. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående och som beräknas pågå fram till årsskiftet. Tjänsten är placerad på Aspias kontor på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
Som administratör på HR-avdelningen arbetar du och en kollega med att hantera ärenden som kommer in från företagets chefer och medarbetare. Ärendena är av varierande karaktär och innefattar allt från hantering av kursadministration till att stötta i de administrativa delarna i rekryteringsprocesser. En del ärenden går att lösa snabbt medan andra sträcker sig över en längre period, detta ställer krav på din noggrannhet och förmåga att planera samt hantera flera uppgifter löpande. Under det närmsta året så kommer företaget att införa ett nytt HR-system och därmed kommer de administrativa processerna att förändras. Du kommer att vara med i förändringsarbetet samt vara en viktig del av utvecklingen och förbättringsarbetet på Aspia. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Hantera kursanmälningar, skicka kallelser och koordinera praktiska frågor kring kursers genomförande
  • Administrera kursutvärderingar
  • Kalla kandidater på intervju
  • Ta fram anställningsavtal vid rekryteringar
  • Administrera exitenkäter och betyg vid avgångar

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat administrativt tidigare och trivs i en serviceinriktad roll. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemvana. Kunskaper i Google och Easit är meriterande men inte ett krav. Eftersom du hanterar många kontaktytor ser vi gärna att du är en god kommunikatör i både svenska och engelska språket, såväl tal som skrift. 

För att lyckas i rollen som Administratör är du en stresstålig och lösningsorienterad person som kan hantera många olika arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Tempot är stundtals högt och därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett flexibelt sätt. Du är en social och positiv lagspelare som trivs med att både arbeta i team och självständigt. Vi ser också att du är driven, prestigelös och ansvarsfull.

Vilka är Aspia
Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Vi levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Hos oss får du jobba i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetare. Att arbeta tillsammans, ha mod att utmana och alltid vara professionella är viktigt för oss. Idag är vi 1450 medarbetare på ca 70 orter över hela Sverige och Norden. Läs mer på www.aspia.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se ) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal