Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Serviceinriktad Kundservicemedarbetare till Trygghetsstiftelsen

Brinner du för att ge service och vill vara med och bygga upp Trygghetsstiftelsens nya kundcenter? Är du serviceinriktad, pedagogisk och kommunikativ? Då är det dig vi söker!

Vad kan TSN erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bygga upp vårt nya Kundcenter. Du kommer att bidra till att utveckla rutiner, arbetssätt och system för Kundcentret. Vi erbjuder bra anställningsförmåner och vi sitter i trevliga lokaler mitt i Stockholm city.

Hur ser en vanlig dag ut?
Som medarbetare i Kundcenter är du ambassadör för Trygghetsstiftelsen. Du svarar på frågor från kunder, fackliga företrädare och arbetsgivare. Frågorna kan handla om hela vårt verksamhetsfält, såsom stöd vid ansökan till oss, vår rådgivning och seminarieverksamhet, support vid användande av våra webbtjänster eller våra aktiviteter inom ramen för lokala omställningsmedel.

I uppdraget ingår även administrativa uppgifter inom vår kundenhet samt att kontakta våra kunder för att ge stöd och information. Du samarbetar tätt både med gruppen samt med dina övriga kollegor inom Trygghetsstiftelsen för att skapa en bra upplevelse för våra kunder.

Du kommer att använda Lime CRM och Telia Touchpoint Plus som dina främsta tekniska verktyg.

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad. Du har god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är bra på att samarbeta och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Vi förutsätter att du tycker det är roligt att vara med att bygga upp en verksamhet från start.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher. Tidigare erfarenhet från kundtjänst eller liknande med telefon som verktyg är viktigt. God förmåga att bemöta olika personligheter är viktigt då samtalet är ditt primära arbetsverktyg. 

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift och du har goda kunskaper i Officepaketet och är intresserad av ny teknik.

Vilka är TSN? 
Vi kan omställning. Det är enkelt att ha med oss att göra. Vår verksamhet präglas av ett tillåtande klimat och vi lever efter värdeorden -Engagerade, Professionella och Resultatinriktade.

Vi erbjuder enskilda kunder individuellt stöd som effektivt bidrar till nytt arbete eller annan lösning.
Vi erbjuder lokala parter öppna aktiviteter med syfte att ta del av kunskap och få inspiration för en ändamålsenlig och effektiv användning av de lokala omställningsmedlen.

  • Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Stiftelsen har idag 35 anställda.
  • Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen. Under 2018 anmäldes 2 900 personer till Trygghetsstiftelsen av sina arbetsgivare. De allra flesta kunder kommer idag från universitet och högskolor.
  • Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen.

Nyfiken på att veta mer?
TSN sitter i fina lokaler på Regeringsgatan 67. För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Lunchförmåner