Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Vi söker en administratör till Trygghetsstiftelsen – Anmälningar

Är du en duktig administratör gärna med erfarenhet från statsförvaltningen? Brinner du för att ge service och vill vara med och vidareutveckla Trygghetsstiftelsens nya Kundenhet? Då är det dig vi söker.

Vad kan Trygghetsstiftelsen erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och vidareutveckla vår nya Kundenhet. Du kommer att bidra till att utveckla rutiner, arbetssätt och system för Kundenheten. Vi erbjuder bra anställningsförmåner och vi sitter i trevliga lokaler mitt i Stockholm city.

Hur ser en vanlig dag ut?
Du kommer att vara administrativt stöd till vår Kundenhet som arbetar med rådgivning och stöd till våra kunder, d.v.s. personer under omställning inom staten. Du kommer att ha en speciell inriktning mot anmälningar av kunder till Trygghetsstiftelsen. I det arbetet ingår bland annat att administrera och utveckla anmälningsprocessen. Du kommer också att kontrollera och ibland utreda anmälningar, samt att svara på förfrågningar från statliga arbetsgivare och kunder. Som administrativt stöd får du även fatta en del beslut kopplat till kunders resor, seminarier och utbildningar. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta inbokning av planeringssamtal samt övrig administration och arkivering. Du samarbetar tätt med rådgivare, övriga administratörer samt med dina övriga kollegor inom Trygghetsstiftelsen för att skapa en bra upplevelse för våra kunder.

Du kommer att använda Lime som är vårt verksamhetssystem.

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad och har god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är bra på att samarbeta och du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från statsförvaltningen. Tidigare erfarenhet från kvalificerat administrativt arbete är viktigt.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift och du har goda kunskaper i Officepaketet och är intresserad av ny teknik. 

Vilka är Trygghetsstiftelsen? 
Vi kan omställning. Det är enkelt att ha med oss att göra. Vår verksamhet präglas av ett tillåtande klimat och vi lever efter värdeorden -Engagerade, Professionella och Resultatinriktade. Vi erbjuder enskilda kunder individuellt stöd som effektivt bidrar till nytt arbete eller annan lösning.
Vi erbjuder lokala parter öppna aktiviteter med syfte att ta del av kunskap och få inspiration för en ändamålsenlig och effektiv användning av de lokala omställningsmedlen.

·        Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Stiftelsen har idag 35 anställda.

·        Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen. Under 2018 anmäldes 2 900 personer till Trygghetsstiftelsen av sina arbetsgivare. De allra flesta kunder kommer idag från universitet och högskolor.

·        Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen.

Nyfiken på att veta mer?
Trygghetsstiftelsen sitter i fina lokaler på Regeringsgatan 67.
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Anställningen inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Lunchförmåner