Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant till Gullringsbo Egendomar

Är du en proaktiv person som gillar att få saker gjorda och samtidigt värderar en familjär gemenskap? Gullringsbo Egendomar söker nu en självständig executive assistant till moderbolagets huvudkontor för att jobba nära vd och koncernens ägarfamilj.

Den vi söker
Du ska
ha flera års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst där du gett förstklassig service. Du ska ha god erfarenhet av de områden som normalt ingår i Exekutive assistent/Office Manager-arbetet som administration, projektleda events, ansvara för kontor och resebokning. 

Du bör ha erfarenhet av att föra protokoll och enklare ekonomiarbete. Du förväntas hantera flera olika arbetsuppgifter samt arbeta i en bred roll. Du förväntas vara flexibel/omställningsbar med en vilja att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter
Ansvara för kontoret
Ansvara för intranätet Administrativa arbetsuppgifter
Receptionsuppgifter
Resebokning
Koordinera events
Ta emot förfrågningar samt vara kontaktperson för konferenslokal
Föra protokoll
Enklare redovisning och hantering av bolagsformalia

Om Gullringsbo Egendomar
Gullringsbo Egendomar och dess dotterbolag är grundade av entreprenörer och drivs som familjebolag. Entreprenörskapet och familjebolagskulturen är en viktig värdegrund inom koncernen och utgör en bas för koncernens fortsatta utveckling. Entreprenörsandan medför att bolagen ständigt förflyttas framåt och säkerställer en ekonomisk uppåtgående kurva. Medarbetare i koncernen är interna entreprenörer som tänker nytt och obeprövade idéer uppmuntras till av bolagsledningen. Familjebolagskulturen medför dels en god sammanhållning, gemenskap och omtanke om varandra, dels gemensamma ekonomiska mål. Ömsesidig respekt i kombination med personlig ansvarskänsla är viktiga byggstenar i koncernens verksamhet.

Läs mer om Gullringsbo Egendomar på: http://www.abgullringsbo.se/

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med The Pace. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller 076-525 38 51. Varmt välkommen med din ansökan med CV, personligt brev via http://www.thepace.se/lediga-tjanster/ senast den 30 september.