Nu söker vi en administratör till Birkagårdens folkhögskola

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta på en arbetsplats där du har ett nära samarbete med rektorn och där du fungerar som spindeln i nätet i organisationen? Gillar du att ha många kontaktytor? Är du även proaktiv och prestigelös? Då är det här jobbet för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vad innebär rollen?
Rollens viktigaste ansvar är att stötta rektorn och övriga ledning med administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna varierar men vanligt förekommande är att:

 • Du gör löner för ca 40 personer plus timanställda (ingen förkunskap behövs)

 • Du ansvarar för kontering, betalningar, administration av elevavgifter, lönebidrag och handkassa

 • Du hanterar personalfrågor

 • Du ansvarar för inköp

 • Du registrerar kurser och deltagare

 • Du har kontakt med myndigheter, leverantörer och elever

 • Du svarar på mail och telefon, ansvarar för posten och beställer kontorsmaterial

På sikt tror vi att du även kommer att ansvara för samordningen av möten vilket innebär att du tar fram agendor, för protokoll och följer upp actions på främst styrelsemöten.

Inledningsvis uppskattar vi att rollen är ca 50 procent ekonomirelaterad.

Vem är du?
Vi ser att du har mångårig erfarenhet i rollen som administratör eller assistent. Har du en utbildning inom ekonomi, HR eller lön är det meriterande men inget krav. Vi ser att du hanterar hela Officepaketet, Google Calender och att du har ett intresse av att lära dig nya system. Vi vill att du pratar och skriver flytande svenska och att du hanterar engelska.

Som person är du prestigelös, kommunikativ, ordningsam och noggrann. Vi vill även att du är ärlig och att du har en hög integritet. Vi värdesätter rätt inställning och attityd mer än något annat och att du kan ta alla typer av människor.

Vilka är Birkagårdens folkhögskola?
Birkagårdens folkhögskola grundades 1917 av ABF Stockholm och Stiftelsen Birkagården som är skolans huvudmän. I ABF-huset på Sveavägen har vi verksamhet i form av Allmän kurs, Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF), etableringskurs och yrkesutbildningar. I Birkagårdens lokaler på Karlbergsvägen har vi en klassisk musiklinje och en seniorlinje. I Fryshuset har vi en rockmusiklinje.

Varför ska du jobba på Birkagårdens folkhögskola?
Verksamheten erbjuder både musik, konserter och utbildning vilket ger en väldigt kreativ miljö. Framtiden ser ljus ut och verksamheten är inne i en fas där man planerar expansion på både befintliga men även nya skolor. Du får möjligheten att verka i en spännande miljö som genom bildning och kultur medverkar till ett bättre samhälle där de studerande får nya möjligheter att forma sina liv.

Rollen erbjuder en enorm variation där ingen dag är den andra lik och ledarskapet genomsyras av ett högt förtroende och mycket eget ansvar.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänsten är belägen på Sveavägen i Stockholm.

I den här rekryteringen samarbetar Birkagårdens folkhögskola med Wise Professionals och The Pace. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

I denna rekrytering vill vi även se utdrag ur Belastningsregistret på slutkandidat. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer