Administrativt ansvarig till Glasbranschföreningen

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi dig som vill arbeta som administrativt ansvarig i en varierande roll på Glasbranschföreningen.

Vi på Glasbranschföreningen tillvaratar och främjar våra medlemmars gemensamma intressen och vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad, och ansvarsfull.
Är det egenskaper som du kan identifiera dig med? Då kan det här vara rollen för dig.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Lunchförmåner

Vad innebär rollen?Du erbjuds en viktig och central roll på ett kontor där alla är drivna och initiativtagande.
Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande ansvarsområden är:

 • Medlemsservice bestående av främst telefon- och mejlkontakt
 • Löpande administrativa uppgifter innebärande stöd till de olika kanslifunktionerna
 • Förvalta och utveckla medlemsregistret
 • Kursadministration dvs registrera kurser, ta emot anmälningar, skicka bekräftelser och kursintyg
 • Administration kring certifieringar och auktorisationer
 • Kontakter med samarbetspartners och leverantörer
 • Ansvar för den dagliga driften av kontoret, bl.a. beställa kontors- och förbrukningsmaterial
 • Planera och koordinera interna och externa events

Vem är du?Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från administration, gärna från en organisation. Du är van att ta ett helhetsansvar och duktig på att prioritera bland uppgifter. Du kommer att vara ett viktigt ankare i organisationen och rollen är väldigt bred så du bör trivas i en varierande roll. Du är serviceorienterad, prestigelös och social. Du är även strukturerad, stresstålig och gillar att ha många kontaktytor. Vi vill att du kan hela Officepaketet och att du väl behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du ett intresse kring system och IT är det ett stort plus. 

Vilka är Glasbranschföreningen?
Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som företräder
ca 600 medlemsföretag vilka framför allt består av glas- och metallentreprenörer, glasmästerier, bilglasmästerier, konstinramningsföretag. Organisationen arbetar bland annat med att ge medlemsföretagen stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning, certifieringar och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i Svenskt Näringsliv. Organisationen genomsyras av god samhållning och kamratskap.

Läs gärna mer om organisationen på www.gbf.se

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
GBFs kansli består av 10 personer och finns på Skeppsbron 40 i Stockholm. 

I den här rekryteringen samarbetar Glasbranschföreningen med The Pace och Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer