Nu söker vi en regionassistent till Sweco

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en regionassistent till Sweco. Du erbjuds en central roll i ett företag som arbetar med att utforma framtidens samhällen och städer. Vi söker dig som trivs i en bred och ansvarsfull roll där ingen dag är den andra lik.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

OM SWECO:
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco. Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Vi sätter ribban högt, men ser också till att du får förutsättningar att nå dit och mer därtill.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa, varav 5 700 i Sverige, kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

ROLLEN:
Rollen som regionassistent är väldigt central och arbetsuppgifterna varierar. Tillsammans med
VD-assistenten supporterar du hela kontoret och du bör därför trivas i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara:

·        Kalenderhantering

·        Samordna regionmöten, inbjudningar, agendor, protokoll och följa upp tagna actions

·        Resebokningar, kvittoredovisning

·        Anordna chefsträffar

·        Avlasta i rekryteringsprocesser

·        Ta emot nyanställda

·        Ta fram presentationer och ordna material

·        Anordna events

·        Beställa och koordinera inköp till kontoret

·        Ad hoc uppgifter

DIN PROFIL:
Vi söker dig som har arbetat administrativt i en serviceroll under ett par år. Du är prestigelös, flexibel och en social teamplayer som gillar att ha många kontaktytor. Du är duktig på att prioritera, har en stark problemlösningsförmåga och är uppmärksam på detaljer.

Du är en duktig kommunikatör och du uttrycker dig obehindrat på svenska både i text och tal.
Du är trygg i hela Officepaketet, främst Excel och Powerpoint och kan du Indesign är det ett plus. 

MER OM TJÄNSTEN:
I den här rekryteringen samarbetar Sweco med The Pace/Wise Professionals.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Arbetstiden är mellan 08:00-17:00. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan 22

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi kommer att börja intervjua kandidater från och med vecka 34. 
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Glad sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer