Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till Russell Reynolds

Du erbjuds en viktig och central roll i en familjär, dynamisk och internationell miljö med många kontaktytor. Både kunder, kandidater och anställda på kontoret arbetar för, och förväntar sig, en service av världsklass. Brinner du för att ge det lilla extra, är självgående, tar stort eget ansvar och har en god struktur och framförhållning? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Om Russell Reynolds
Russell Reynolds Associates is a global search and leadership advisory firm. Our 425+ consultants in 46 offices work with public, private and nonprofit organizations across all industries and regions. We help our clients build teams of transformational leaders who can meet today’s challenges and anticipate the digital, economic and political trends that are reshaping the global business environment. From helping boards with their structure, culture and effectiveness to identifying, assessing and defining the best leadership for organizations, our teams bring their decades of expertise to help clients solve their most complex leadership issues. www.russellreynolds.com

Rollen
Du blir Russell Reynolds Associates ansikte utåt och spindeln i nätet. Rollen är bred med många ansvarsområden och dina arbetsuppgifter varierar. Vanligt förekommande är:

·       Ta emot besökare och ansvara för växeln

·       Ansvara för allmänna kontorsytor dvs konferens- och mötesrum, kök, printerrum etc

·       Koordinera konferensrumsbokningar

·       Beställa kontorsmaterial, luncher och liknande

·       Vara marknadsavdelningen behjälplig vid events

·       Kontakt med leverantörer och förhandling av avtal

·       Hantera post och bud

·       Enklare fakturahantering 

·       Vara projektkoordinator vid förändringar i lokalen

·       Hantera passersystem/larm

·       Upprätthålla policy och utbildning för säkerhet i lokalen

·       Mellanhand mellan användare och Service Desk för IT

·       Ansvara för beställning av datorer och mobiler

·       I samråd med teknisk personal, hantera installation av nya maskiner på nätverket

·       I mån av tid vara konsulterna behjälplig vid arbetstoppar.

Din profil
Vi söker dig som arbetat i serviceyrken under ett par år och känner dig trygg i din roll. Vi tror att du tidigare arbetat som Office Manager, receptionist eller kanske inom hotell och restaurang. Det viktigaste är din personlighet och vi ser att du är serviceminded, tar initiativ och är prestigelös. Du är van att prioritera, kan hantera många olika uppgifter samtidigt och du har hög integritet. 

Du har öga för detaljer och du är tydlig i din kommunikation. Du känner dig trygg i en internationell miljö där tempot är högt, dynamiskt, innovativt och prestationsdrivet. Du är balanserad och kan behålla lugnet även i pressade situationer.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du är trygg i hela Officepaketet och har en god förståelse för IT.

Arbetstiden är i huvudsak 08.00-17.00 men tempot är högt och du bör vara flexibel då det kan förekomma möten som kan behöva förberedas både tidigt på morgonen och senare på eftermiddagen.

Mer om tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar Russell Reynolds Associates med The Pace/Wise Professionals.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. På kontoret, som ligger på Hamngatan 27, arbetar 17 personer.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård