Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt och som därför säger emot när det behövs. Att ta bort hinder i min vardag och arbeta med realism blir ditt sätt att värna om verksamhetens bästa.

Min vardag består i att vara VD för en kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR relaterade tjänster – från konsult till HR tech – med ett moderbolag och 7 helägda specialistbolag och 12 brands. Vi håller ihop det med affärskultur och ledstjärnorna Passion- Kvalitet- Tillväxt. Trots specialisering arbetar vi mot samma övergripande mål – att bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder och erbjuda möjligheter för våra medarbetare och konsulter att utveckla den roligaste tiden i karriären. I en förlängning är det högre syftet att skapa förutsättningar för ett modigt och mänskligt arbetsliv.

Soft skills är vår hard-core!

Just nu befinner vi oss i en stark utvecklingsfas. Så går du igång på människor och affärer, har service i blodet, gillar att äga och förbättra saker och är ett proffs på ordning och reda utan att vara regelstyrd – sök i så fall rollen som Executive Assistent till mig. Jag ser fram emot att träffa dig! 

Naturligtvis anlitar jag The Pace för rekryteringen så nu lämnar jag över ordet till Christina som är rekryteringskonsult. /Ingrid

Det finns över 3000 koncerner i Sverige. 270 av dessa är börsnoterade. 35 av dem är klassade som jämställda. Endast 18 stycken har en kvinnlig VD. Wise Group har en av dem – Ingrid Höög.”

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Executive Assistant kan man verkligen påstå att ”ingen dag är den andra lik”. Du kommer arbeta nära Ingrid och bidra med din kompetens i stort som smått och ser till att allt flyter på så smidigt som möjligt. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

·        Planering och arrangemang inför möten och presentationer

·        Dokumentering och uppföljning av ovan

·        Underlätta Ingrids dagliga arbete med både administrativa och praktiska uppgifter

·        Agera projektstöd/projektledare av både mindre och större karaktär

·        Skapa organisera, sammanställa för att effektivisera och underlätta för Ingrid

I rollen får du stor inblick i hur vardagen ser ut för Ingrid som VD och kommer nära verksamheten och hela Wise Group – Sveriges mest portföljstarka och ledande HR-koncern. I mån av tid stöttar du även vice VD/CFO och våra VD:ar för respektive specialistbolag.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Executive Assistant ser vi att du har en högskoleexamen och tycker att logiska tester är en baggis. Du är en skicklig kommunikatör både på svenska och engelska och har mycket goda kunskaper i Office365. Naturligtvis är du nyfiken kring den senaste tekniken. Det viktigaste av allt är att du förstår det här med service, du är förmodligen ett riktigt proffs när det kommer till just den biten och har lovordad erfarenhet inom serviceyrket sedan tidigare.

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. Du besitter förmågan att snabbt skapa dig en överblick och tycker att vår koncerns storsatsning på självledarskap är helt rätt eftersom du gillar ägarskap, prioriterar smart och du ser möjligheten i att själv kunna ge och ta feedback, föreslå initiativ eller förbättringar.

Nyfiken på att veta mer?
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, senast i februari 2019. Vi vill att du går in med ambitionen att utvecklas inom denna roll i minst 2 år, innan du utforskar andra spännande vägar inom Wise.

I denna ansökningen efterfrågar vi ditt CV samt en video på max 30 sekunder där du berättar om något specifikt som du tycker verkar i linje med ett modigare och mänskligare arbetsliv, alternativt något du själv skulle vilja se – här på Wise och/eller i samhället i det större.

För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Intervjuer sker löpande och vi längtar redan nu efter att få gå igenom din ansökan. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Slutligen vill vi tipsa om att titta på den här korta filmen.

Välkommen att söka!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer