Team Assistant till EQT

Tillsatt

Stockholm

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Till EQT söker vi en stresstålig och serviceinriktad Assistent som vill arbeta i en spännande internationell miljö med högt tempo. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. Uppdraget är en visstidsanställning som beräknas pågå till och 1 mars 2019. Placering för uppdraget är i EQTs trevliga lokaler på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som Assistent på EQT kommer du att supporta avdelningen EQT Equity och på ett serviceinriktat och proaktivt arbetssätt underlätta arbetet i deras vardag. Personerna du kommer stödja behöver bland annat hjälp med att koordinera resor, förberedelser inför möten samt hantering av kvitton. Du ingår i ett Assistentteam på 6 personer där det läggs stor vikt på teamwork.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Ansvar för kalendrar samt koordinering och bokning av interna och externa möten på ett professionellt och strukturerat sätt
  • Planering och bokning av resor (flyg, hotell, transfers etc.)
  • Hantering och av kvitton, fakturor och avtal
  • Förbereda och sammanställa material och presentationer
  • Ansvara för att det är snyggt på våningsplanet samt hantera post och se till att den kommer till rätt person
  • Organisera telefon- och videokonferenser 
  • Arrangera konferenser och event

Din bakgrund
Vi söker dig, en prestigelös och ansvarstagande person som har erfarenhet från en serviceroll sedan tidigare, du tycker om att ge service på högsta nivå. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemförståelse i övrigt. Eftersom koncernspråket på EQT är engelska är det viktigt att du obehindrat förstår, pratar och skriver på engelska.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en koordinerande och administrativ ådra. Vi värderar egenskaper som noggrannhet och struktur då rollen innefattar att man kan prioritera och hantera många uppgifter parallellt. Du vill alltid ligga steget före för att på bästa sätt underlätta för din omgivning. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners.

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Om EQT
EQT is a leading alternative investments firm with approximately EUR 35 billion in raised capital across 22 funds. EQT funds have portfolio companies in Europe, Asia and the US with total sales of more than EUR 19 billion and approximately 110,000 employees. EQT works with portfolio companies to achieve sustainable growth, operational excellence and market leadership.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer