Projektkoordinator till Navigio

Tillsatt

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Vi söker dig som vill jobba på ett bolag som genomsyras av professionalitet!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till Navigio söker vi en serviceinriktad Projektkoordinator. Detta är till en början ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på 8 månader med goda chanser till fast anställning hos vår kund efter perioden. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta på Navigios kontor på Stureplan 4.

Ditt uppdrag
Navigio är en snabbväxande, digital och disruptiv aktör inom området ”People & Organisations”. Vår vision är att frigöra full potential och vår mission är att utveckla både individer och organisationer. I praktiken innebär det att hjälpa sina kunder med att:

·        Sätta den strategiska riktningen – Strategy & Organization

·        Säkerställa rätt team – Executive Search och Performance Management

·        Skapa ett starkt ledarskap – Leadership Services

Navigio är en unik arbetsplats centralt belägen på Stureplan. Företaget har en stark kultur och har åtta år i rad legat top 10 på Great Place To Works företagsranking. I rollen som Projektkoordinator kommer du arbeta i ett team på 8 personer som ansvarar för projektadministration, mötesbokningar, genomförande av arbetspsykologiska tester samt referenstagning. Rapportering sker till teamledare. Rollen innebär ett nära samarbete med företagets konsulter och huvudsakliga arbetsuppgifter består i att vara ett administrativt och koordinerande stöd till konsulter samt att ha tät kontakt med kandidater och kunder. Du kommer att arbeta med konsulternas kalendrar och därmed ansvara för att deras intensiva arbetsdagar går ihop. I den här rollen är arbetstiden mellan 08.00 och 17.00. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen som projektkoordinator:

·        Koordination av tidplaner och kalendrar

·        Dialog med kandidater och kunder

·        Referenstagning

·        Förbereda inför tester

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll med vana att koordinera och administrera. Vi anser det meriterande om du tidigare arbetat som administrativ assistent till chefer och/eller konsulter eller i en roll som Projektkoordinator. Du är en serviceinriktad person ut i fingerspetsarna och löser problem med en positiv attityd. Du trivs med att arbeta i en högpresterande miljö där det finns stora förväntningar på samtliga medarbetare i organisationen. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och prestigelös samt att du är van vid att arbeta självständigt.

Konsulterna som du kommer stötta arbetar i intensiva projekt vilket ställer höga krav på din organisations- och prioriteringsförmåga. Du levererar alltid inom utsatt tid utan att tumma på kvalitet, även under stressiga perioder. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer