Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Projektadministratör/Assistent till PwC

Till PwC söker vi nu en serviceinriktad och proaktiv Projektadministratör/Assistent som drivs av att skapa nya relationer och gillar att vara spindeln i nätet.

Till vår kund PwC söker vi nu en Projektadministratör/Assistent. Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på 1 år men efter den perioden finns det goda möjligheter till vidare anställning hos PwC. Önskad start är omgående och tjänsten är på heltid med placering i företagets huvudkontor på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
I den kombinerade rollen som Projektadministratör/Assistent kommer du att arbeta 50 % med projektadministration och 50% med generell administration. Detta innebär att du är spindeln i nätet och att du kommer ha en koordinerande roll i revisionsteamen samt vara revisorernas högra hand. Du arbetar med ett kunddrivet affärsfokus, du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifter blir utförda. Du kommer att vara en del av Region Stockholm Assurance Adminteam som totalt består av 30 personer fördelade på sju enheter. Teamets uppgift är att stötta dessa revisionsenheter.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Arbeta proaktivt med klientorienterat stöd
  • Bistå vid ekonomisk uppföljning/rapportering samt sammanställning av underlag
  • Möteshantering och koordinering av deltagare, föra protokoll vid behov, följa upp actions
  • Vara behjälplig med fakturering, kontering av fakturor, reseräkningar, projektupplägg, kursanmälningar etc.
  • Resebeställningar
  • Sammanställningar av olika slag samt research
  • Vara behjälplig med underlag och presentationer i Power Point, Excel, Word och Google
  • Övriga administrativa uppgifter efter behov

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett administrativt serviceyrke sen tidigare. Som person är du flexibel, social och gillar att umgås och skapa relationer med nya människor. Du är trygg i dig själv och tar gärna initiativ och strävar alltid efter bättre och smartare sätt att utföra arbetet på. Det är även viktigt att du har en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Service och flexibilitet är en självklarhet för dig och du är bra på att koordinera och kommunicera så att arbetet blir gjort.

Eftersom du kommer att tillhöra ett internationellt team förväntas det att du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har god systemvana och har även en fallenhet för att snabbt lära dig nya system.

Om PwC
Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. PwC är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att deras 60 000 klienter ger dig möjlighet att arbeta med både små och stora uppdrag inom alla sektorer. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste revisorer, konsulter och skatterådgivare.

PwC är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av sina utmaningar i framtiden så gör dom allt de kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos deras medarbetare. Läs mer på PwCs egen hemsida.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal