Exekutiv Assistent till en stor aktör inom elindustrin

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Åt vår kund som är framgångsrik inom elindustrin söker vi nu en Exekutiv Assistent.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Nu söker vi en koordinerande Exekutiv Assistent. Detta är ett interimsuppdrag via The Pace/Wise Professionals under 4 månader och för rätt person finns det chans till anställning hos kunden efter uppdragsperioden. Önskad start är omgående och tjänsten är på heltid och utgår från vår kunds trivsamma lokaler centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
I den här rollen arbetar du nära VD, ledningsgrupp och Kommunikationsteamet. Du ansvarar främst för att supportera VD:n och ledningsgruppen med resor och möten. Du arbetar också med interna och externa event såsom medarbetarsamlingar, ledardagar, introduktionsdagar och arbetsmarknadsdagar tillsammans med Kommunikationsteamet, samt med uppdateringar på intranät och webbpublicering. Du kommer att tillhöra Kommunikationsavdelningen och rapportera direkt till Kommunikationsdirektören.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Koordinering av VD:ns kalender
 • Support till VD och ledningsgrupp med resebokningar, teamdagar och funktionsdagar
 • Koordinering av styrelsemöten och ledningsgruppsmöten
 • Bokning och koordinering av event såsom interna informationsmöten, sponsringsevent, introduktionsdagar och universitetssamarbeten tillsammans med ansvariga chefer
 • Publicering av text och bild på intranät och webb
 • Föra protokoll vid styrelsemöten

Din bakgrundVi söker dig som har hög integritet, är lösningsorienterad, social och kommunikativ. Vi tror att du har ett flexibelt förhållningsätt till ditt arbete och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknad eller annan relevant utbildning och åtminstone har något års arbetslivserfarenhet som är relevant för jobbet. Felfri svenska och bra engelska är nödvändigt då arbetet sker både på svenska och engelska.

Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och du kommer dagligen att använda Sharepoint för dokumenthantering och intranät, samt Episerver för webb. Det är meriterande om du är van vid att använda Episerver, samt sociala kanaler med fokus på Facebook och LinkedIn.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer