Executive Assistant till HKScan

Tillsatt

Stockholm

Till Scans huvudkontor vid Lindhagensgatan söker vi nu en Executive Assistant med start omgående. Uppdraget är en hyrrekrytering där du kommer vara anställd hos The Pace/Wise Professionals de första sju månaderna, med placering hos HKScan och tjänsten är på heltid.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant stöttar du i första hand VD för Sverige i dennes vardag men är också behjälplig övriga ledningsgruppen. Rollen är bred och arbetsuppgifterna sträcker sig från högt till lågt vilket ställer höga krav på din förmåga att prioritera och strukturera bland flera parallella uppgifter. Du förväntas hantera såväl traditionella EA-uppgifter som att driva mindre projekt samt stötta och samarbeta med andra funktioner i organisationen. Vid ledningsgruppsmöten och konferenser kan resor förekomma, ca 2-3 dagar i månaden. Du rapporterar till VD.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  •         Kalender- och mailhantering
  •         Rese- och mötesbokningar
  •         Reseräkningar
  •         Förbereda och producera rapporter inför möten
  •         Arbeta med översättning av dokument på engelska och svenska
  •         Skapa och utforma Powerpointpresentationer från grunden
  •         Administrera Action Logs och kontrollera tidsplaner
  •         Leda och driva mindre projekt och då säkerställa planering, implementering och uppföljning
  • Medlem av Platsråd, som bland annat ansvarar för trivseln och arbetsmiljön på kontoret i Stockholm

Din bakgrund
För rollen som Executive Assistant på HKScan söker vi dig som är en erfaren Executive Assistant där du med fördel arbetat i internationell miljö eftersom större delen av arbetet sker på engelska. Detta då HKScan är en internationell koncern inom FMCG (Fast Moving Consumer Goods) vilket ställer krav på att du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Vidare ser vi att du är en mycket god användare av Office-paketet.

Du har tidigare arbetat i en dynamisk och föränderlig miljö samt har god erfarenhet av självständigt kvalificerat administrativt arbete. 

Vi ser gärna att du som söker är prestigelös, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och lyhörd. Du är självgående, har god förmåga att snabbt komma in i arbetet och du förstår vart du behöver lägga fokus och prioritering. Eftersom du ansvarar för egna projekt ser vi det som naturligt att du har ett stort inre driv. Du arbetar strukturerat och noggrant och du strävar efter att alltid leverera och vara proaktiv för att underlägga din och andras vardag.

Som person är du öppen och hjälpsam och du bemöter kollegor och övriga personer i din omgivning på ett professionellt sätt. Du har god förmåga och vilja att anpassa dig efter situation och person och du bidrar till den positiva företagskulturen som finns i organisationen. 

Om HKScan
HKScan är ett av nordens ledande livsmedelsföretag. Våra produkter ger smakglädje och präglas av vårt nordiska arv, hög kvalitet och en ansvarsfull produktion. Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln. Våra kunder finns i detaljhandel, food service, industri och exportsektor. Våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro och cirka 7200 anställda.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Caroline de la Motte (caroline.de.la.motte@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer