Kontorskoordinator till Stockholm Live

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

I samarbete med Stockholm Live söker vi nu efter deras nästa Kontorskoordinator. En mycket varierande roll på en arbetsplats som präglas av högt engagemang!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Personalrabatt

Om företagetStockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av.

Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. ASM Global har drygt 60 000 medarbetare och driver över 300 arenor fördelade på fem kontinenter. För mer information se www.stockholmlive.com samt www.asmglobal.com.

Din roll
Stockholm Live söker nu en person som ska ansvara för kontorsdriften på huvudkontoret vid Globen. På företaget arbetar 85 medarbetade där kulturen präglas av högt engagemang, samarbete och starkt ambassadörskap för Stockholm Lives produkt och verksamhet. I rollen kommer man ingå i HR-teamet och man rapporterar till HR-chefen.

Som kontorskoordinator har du en viktig roll där du ansvarar för att det är en trivsam arbetsmiljö där såväl kollegor som besökare vill vara. Du har det övergripande ansvaret för receptionen, lokalerna och konferensrummen. I rollen är det naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till egna rutiner och sedan implementera de du anser vara de bästa för kontorsdriften. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men några exempel på vanligt förekommande sådana är:  

 • Delaktig i det systematiska arbetsmiljöarbetet inom frågor som berör medarbetartrivsel, den fysiska arbetsmiljön på kontoret, etc.
 • Ansvar för ett välkomnande, välskött och fungerade kontor, entré- samt konferensplan med påfyllning av kontorsmaterial och annat
 • Ansvarig för beställningar av bland annat kontorsmaterial och kopiatorpapper samt ansvar för allmänna kontorsförråd
 • Behjälplig vid interna möten med inköp av lunch/fika samt välkomnande av externa gäster. Daglig koll på konferensbokningsschemat för att proaktivt kunna planera och stötta inom konferensen på kontoret
 • Planerar, koordinerar och genomföra interna konferenser, kick-offer, informationsmöten, medarbetaraktiviteter samt behjälplig vid kundaktiviteter vid behov
 • Delaktig i introduktion med rundvisning av nyanställda
 • Viss biljettadministration
 • Hantera administration av medarbetares företagskort
 • Stötta kollegor och andra avdelningar inom Stockholm Live

Din bakgrund
För att axla rollen ser vi att du har två års arbetslivserfarenhet eller mer från en roll som kontorskoordinator eller liknande sedan tidigare. Du kommer att vara en nyckelperson inom Stockholm Lives verksamhet och det är därför viktigt att du är energifull, vill vara framför vågen och har ett driv att vilja ge bra service och skapa en härlig gemenskap. Det är extra roligt om du har egna idéer och kreativt tänkande för att göra processer och kontorets kärna ännu bättre.

Du är trygg i dig själv och kan därför skapa struktur och ordning för din omgivning samt klarar av att ta egna initiativ. Utomordentlig service är en självklarhet för dig och som person klarar du av att hantera olika arbetsuppgifter parallellt. Din prestigelöshet gör att du trivs bra i denna breda roll där dina arbetsuppgifter varierar i svårighetsgrad.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Kontoret ligger på Globentorget 2. I denna rekryteringen samarbetar Stockholm Live med The Pace/Wise Professionals och mig Clara Forsberg. Jag är rekryteringskonsult och ansvarar för denna rekryteringsprocess samt att vi hittar den bäst lämpade kandidaten för tjänsten som kontorskoordinator.

Om du har frågor så får du gärna kontakta mig Clara Forsberg på clara.forsberg@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Stockholm Live

Globentorget 2, Stockholm

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer