Executive Assistant/Business Partner till Grant Thornton

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Just nu söker vi efter en vass Executive Assistant till Grant Thornton som är på en spännande tillväxtresa.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Privat sjukförsäkring

Om företagetGrant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Hos Grant Thornton får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer att arbeta på Grant Thornton. Läs mer om Grant Thornton på www.grantthornton.se.

Din roll
Som Executive Assistant/Business Partner på Grant Thornton är du centrum för kommunikation, strategi, schemaläggning och planering för dina två chefer som du har ett nära samarbete med. I rollen kommer du agera högra hand och stöd till två av Grant Thorntons chefer, Kontorschefen och Revisionschefen i Stockholm. Du kommer vara högst delaktig i dina chefers vardag och du sätter sig snabbt in i branschen samt tycker det är kul med omvärldsbevakning och framtidsspaning. I rollen är det naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till rutiner som passar verksamheten och dina chefer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men några exempel på vanligt förekommande sådana är:

 • Delta på ledningsgruppsmöten och andra externa möten där du assisterar eller äger agendan samt samarbetar med dina chefer för att säkerställa uppföljning eller åtgärdsplaner
 • Agera på och komma med förslag på aktiviteter som driver arbetet framåt utifrån Grant Thorntons treåriga affärsplan
 • Göra presentationer i Powerpoint med tillhörande förslag på talarmanus
 • Arbeta tillsammans med två andra Executive Assistants gällande interna kickoffer, arrangemang och kundevents för hela företaget
 • Underlätta chefernas dagliga arbete med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter
 • Kalender- och mailhantering samt koordinera så att chefernas vardag flyter på så smidigt och effektivt som möjligt
 • Ansvar för andra interna projekt och administrativa arbetsuppgifter

Din bakgrund
Detta är en perfekt roll för dig som drivs av att arbeta affärsnära i en organisation som alltid präglas av engagerade medarbetare och högt tempo. För att axla denna roll är det högst troligt att du arbetat i en assisterande roll sedan tidigare men det är inte nödvändigt om du har andra drivkrafter. För att lyckas i rollen som Executive Assistant/Business Partner bör du också ha en högskoleexamen.

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. I rollen besitter du förmågan att snabbt skapa dig en överblick och skapar snabbt ett nätverk inom verksamheten. Du är van vid självledarskap och du gillar att ta ägarskap för olika projekt. Slutligen är det viktigt att du vågar utmana dina kollegor och gillar att ta initiativ eller komma med förbättringsförslag.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Kontoret ligger centralt på Sveavägen 20. I denna rekryteringen samarbetar Grant Thornton med The Pace/Wise Professionals och rekryteringskonsult Clara Forsberg.

Om du har frågor så får du gärna kontakta Clara Forsberg på clara.forsberg@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer