Skip to content

Lediga jobb inom administration i Stockholm

Är du intresserad av lediga jobb inom administration i Stockholm? Här hittar du lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag. Vi ser fram emot din ansökan!

Se våra lediga jobb inom administration i Stockholm

Vi på The Pace finns här för dig som är nyfiken på jobb inom området administration. Med siktet inställt på att höja statusen för alla Sveriges administratörer, driver vi hjärtefrågor för att tillsammans kunna göra skillnad på dagens arbetsplatser. Söker du nytt jobb inom administration i Stockholm? Här kan du se lediga tjänster och registrera ditt CV!

Administratörsjobb som vi tillsätter

Administration och att vara administratör är ett väldigt brett begrepp, och det ryms många typer av arbetsroller inom de beteckningarna. Administratörsroller finns i de allra flesta branscher och organisationer, både hos större företag och hos myndigheter, kommuner och landsting. Istället för administratör kan rollen också kallas för koordinator, assistent, virtuell assistent, sekreterare, handläggare eller ordermottagare. Har arbetsuppgifterna en specifik inriktning kan titeln också vara ekonomiadministratör, löneadministratör, hr-administratör, projektkoordinator, Office Coordinator/kontorsassistent eller systemadministratör. Letar du jobb inom offentlig sektor är det vanligare att administratör istället kallas för handläggare, sekreterare, registrator eller assistent. Administratörsjobb som innebär större ansvar och mandat är till exempel Office Manager/kontorsansvarig, Executive Assistant och VD-assistent.

Tidigare tillsatta jobb inom administration

Är du nyfiken på våra tidigare uppdrag? Klicka dig vidare till tidigare tillsatta jobb inom administration för att se exempel på roller och organisationer.

Söker du inte jobb inom administration aktivt – registrera ditt CV

Söker du inte jobb aktivt men är nyfiken på att bli en del av vår community? Registrera ditt cv så hör vi av oss när vi har ett jobb som passar dig!

Våga ta steget – bli konsult hos oss!

Som konsult hos oss får du hjälp av passionerade specialister som brinner för området administration. Våra kunder finns inom olika branscher och vi kan snabbt vägleda dig till rätt företag och intressanta arbetsuppgifter. Tillsammans sätter vi administratörer i rörelse!