Skip to content

Lediga jobb inom administration i Göteborg

Söker du lediga jobb i Göteborg inom området administration? Vi tillsätter jobb både för konsultuppdrag och för fast anställning genom rekrytering. Välkommen att ansöka!

Se våra lediga jobb inom administration i Göteborg

Här hos oss på The Pace kan du hitta lediga jobb inom administration. Utforska våra lediga jobb eller bli en del av vår community genom att registrera CV. Med siktet inställt på att höja statusen för alla Sveriges administratörer, driver vi hjärtefrågor för att tillsammans kunna göra skillnad på dagens arbetsplatser.

Administratörsjobb som vi tillsätter

Administration och att vara administratör är ett väldigt brett begrepp, och det ryms många typer av arbetsroller inom de beteckningarna. Administratörsroller finns i de allra flesta branscher och organisationer, både hos större företag och hos myndigheter, kommuner och landsting. Istället för administratör kan rollen också kallas för koordinator, assistent, virtuell assistent, sekreterare, handläggare eller ordermottagare. Har arbetsuppgifterna en specifik inriktning kan titeln också vara ekonomiadministratör, löneadministratör, hr-administratör, projektkoordinator, Office Coordinator/kontorsassistent eller systemadministratör. Letar du jobb inom offentlig sektor är det vanligare att administratör istället kallas för handläggare, sekreterare, registrator eller assistent. Administratörsjobb som innebär större ansvar och mandat är till exempel Office Manager/kontorsansvarig, Executive Assistant och VD-assistent.

Tidigare tillsatta jobb inom administration

Här kan du hitta exempel på tidigare tillsatta jobb inom administration. Vi arbetar med kunder i många olika branscher och i hela landet.

Registrera CV för framtida jobb inom administration

Söker du inte jobb aktivt men är nyfiken på framtida lediga jobb? Registrera ditt cv så hör vi av oss när vi har ett uppdrag som passar dig!

Våga ta steget – bli konsult hos oss!

Som konsult hos oss inom området administration får du hjälp av passionerade specialister som brinner för området och för att hjälpa dig framåt. Våra kunder finns i olika branscher och geografiska områden och vi kan snabbt vägleda dig till rätt företag och intressanta arbetsuppgifter. Tillsammans sätter vi administratörer i rörelse!