Skip to content

Lediga jobb inom administration i Malmö

Är du intresserad av lediga jobb inom administration i Malmö? Här hittar du både konsultuppdrag och lediga roller för rekrytering. Välkommen med din ansökan!

Se våra lediga jobb inom administration i Malmö

Vi på The Pace finns här för dig som är nyfiken på administratörsjobb i Malmö. Med siktet inställt på att höja statusen för alla Sveriges administratörer, driver vi hjärtefrågor för att tillsammans göra skillnad på dagens arbetsplatser. Här kan du utforska våra lediga tjänster eller registrera ditt CV för framtida möjligheter!

Alla lediga jobb inom administration

Administratörsjobb som vi tillsätter

Administration och att vara administratör är ett väldigt brett begrepp, och det ryms många typer av arbetsroller inom de beteckningarna. Administratörsroller finns i de allra flesta branscher och organisationer, både hos större företag och hos myndigheter, kommuner och landsting. Istället för administratör kan rollen också kallas för koordinator, assistent, virtuell assistent, sekreterare, handläggare eller ordermottagare. Har arbetsuppgifterna en specifik inriktning kan titeln också vara ekonomiadministratör, löneadministratör, hr-administratör, projektkoordinator, Office Coordinator/kontorsassistent eller systemadministratör. Letar du jobb inom offentlig sektor är det vanligare att administratör istället kallas för handläggare, sekreterare, registrator eller assistent. Administratörsjobb som innebär större ansvar och mandat är till exempel Office Manager/kontorsansvarig, Executive Assistant och VD-assistent.

Tillsatta jobb inom administration

Är du nyfiken på vilka tidigare jobb vi tillsatt inom administration? Här kan du se exempel på roller och organisationer i olika branscher och städer.

Registrera ditt CV – för framtida jobb inom administration i Malmö

Söker du inte jobb aktivt men är nyfiken på framtida jobb i Malmö? Registrera ditt cv så hör vi av oss när vi har ett jobb som passar dig!

Bli konsult inom administration!

Som konsult hos oss får du hjälp av passionerade specialister som brinner för området administration. Våra kunder finns inom olika branscher och vi kan snabbt vägleda dig till rätt företag och intressanta arbetsuppgifter. Tillsammans sätter vi administratörer i rörelse!