Rekrytering inom kundtjänst och kundservice

Vi på The Pace har lång erfarenhet av att rekrytera till kundtjänst och är det självklara valet av partner när du ska hitta din nästa stjärna inom kundservice. Oavsett om du behöver anställa en ny kundtjänstchef eller hyra in supportmedarbetare kan vi snabbt och effektivt hitta rätt kandidat.

Vi förstår värdet av kundservice för ditt företag

Alla kundserviceroller är beroende av struktur och noggrannhet. Varje medarbetare behöver sätta kunden i första rummet och bemöta alla möjliga typer av människor i flera olika kanaler. Detta ställer höga krav på de personliga egenskaperna. Inför en rekrytering till kundtjänst är det därför nödvändigt att se till vilka kvalifikationer rollen behöver för att kunna representera ert företag på bästa sätt. Den höga servicenivån är central i alla roller, oavsett om det rör sig om en call center-medarbetare eller en Customer Success Manager. Vi förstår värdet av kundservice genom hela kedjan – vilket genomsyrar alla våra rekryteringar.

Så hjälper vi dig med rekrytering inom kundtjänst

När du vill rekrytera till kundtjänst är vårt första mål att förstå dig och ditt bolag, teamet och rollen du vill tillsätta. Vi tar fram en kravprofil och jobbar aktivt med kompetensbaserad intervjuteknik och tester för att hitta den perfekta kandidaten – snabbt och effektivt. Du får även sex månaders garanti på din rekrytering, är du inte nöjd gör vi om processen kostnadsfritt. Samtidigt värnar vi om ditt arbetsgivarvarumärke och att säkerställa en utmärkt kandidatupplevelse genom hela processen. Uppföljning och återkoppling är självklara delar i vår process.  

Hyr till kundtjänst – anställ vid behov!

Att hyra till kundtjänst är ett effektivt sätt att snabbt få in personer som kan täcka upp inför särskilda perioder då det är högre tryck på kundservice. Oavsett om ni behöver förstärkning i supportteamet eller vikarier till receptionen är det ofta en fördel att hyra först, med möjlighet att anställa sedan om ni ser ett kvarstående behov.

Vi på The Pace träffar och intervjuar talanger proaktivt och har ett uppdaterat nätverk där många är startklara för uppdrag. Det innebär att vi snabbt kan presentera relevanta kandidater och se till att ha en person på plats hos dig inom bara ett par veckor.  

Roller vi ofta tillsätter inom kundservice

  • Kundtjänstchef / kundservicechef
  • Customer Success Manager
  • Customer Support Manager
  • Customer Service Specialist
  • Teamledare kundservice / teamledare kundtjänst
  • Kundservicemedarbetare / kundtjänstmedarbetare / kundcentermedarbetare
  • Kundbeställningssupport
  • Kundsupportadministratör

Ledande rekryteringsföretag inom kundtjänst och administration

Vi på The Pace har själva gedigen bakgrund och erfarenhet inom administration och service och vårt breda nätverk består av kandidater som är särskilt specialiserade inom området. När du anlitar oss undersöker vi ofta även möjligheten till internrekrytering då det vanligen finns olika karriärvägar inom administration även inom organisationen.

Kundserviceområdet är i ständig förändring med nya titlar och gränsöverskridande roller som ställer höga krav på insikt i och förståelse för administration som helhet. Vår djupgående kunskap ger dig ett stort försprång när du ska hyra eller rekrytera till kundtjänst.

Hitta er nästa kundservice­medarbetare med vår hjälp

Vi på The Pace har stor erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning inom kundtjänst – från mindre roller till ledande chefspositioner. Vi lägger stor vikt vid den perfekta matchningen, och att hitta personer som motsvarar er servicenivå och kan bära ert varumärke utåt. Kontakta oss när du behöver snabb och precis hjälp att hitta er nästa kundservicestjärna!   

Kontakta oss