Rekrytering inom administration

Vi på The Pace är specialister på rekrytering och personbedömning inom administration. Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens, vårt gedigna kandidatnätverk och framförallt, vår glädje och vårt driv. Vi önskar och vill att alla våra kunder ska bli inspirerade av att samarbeta med oss och att vi genom gott samarbete bidrar till kompetensöverföring och kunskapsutbyte. Som rekryteringsbyrå med expertkonsulter inom administration ska vi både avlasta, förenkla och ge visst motstånd så att resultatet blir av hög kvalitet.

Specialister på rekrytering inom administration

Vi på The Pace är ett ledande rekryteringsföretag inom administration och består av flera erfarna, drivna och duktiga specialister inom området. Vi är experter på seniora roller inom yrkesområdet och tillsätter allt från receptionister och koordinatorer till Executive Assistants och kundtjänstchefer. Vi arbetar med en rad olika företag och branscher – från bank, finans och revision till ideella organisationer. Några av våra kunder är Sweco, Unicef, Arla, Peab, Yamaha, Systembolaget och EQT.

Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess med fokus på kandidatupplevelse och personbedömning

När du vill rekrytera inom administration är vårt första mål att förstå dig och ditt bolag, teamet och rollen du vill tillsätta. Vi inleder processen med att ta fram en tydlig kravprofil och sätta upp en plan för hur rekryteringen ska gå till. Med annonsering, kompetensbaserad intervjuteknik och digitala verktyg som säkerställer objektivitet genom både tester och referenstagning är vårt mål att hitta den perfekta kandidaten som matchar ditt företag  snabbt och effektivt. Vi ger även 6 månaders garanti på din rekrytering; är du inte nöjd gör vi om processen kostnadsfritt.

När du rekryterar med oss på The Pace kan du också vara trygg i att vi månar om ditt arbetsgivarvarumärke och kandidatupplevelsen genom hela processen. Allt för att säkerställa en lyckad rekrytering – från behovsanalys till onboarding och uppföljning.

Så arbetar vi med rekryteringsprocessen

1. Kravprofil och projektplan för rekryteringen

När det är dags att rekrytera inom administration börjar vi på The Pace att tillsammans med dig som kund definiera en kravprofil för den aktuella tjänsten. Förarbetet är av stor vikt då det ligger till grund för våra kompetensbaserade intervjuer och tester.

Vi utformar därefter en annons och identifierar rätt kanaler att synas i. Vi sätter även upp en tydlig projektplan för er rekrytering så att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. Parallellt med vår annonsering söker vi i våra upparbetade kandidatnätverk med specialister på administration. Innan intervjufasen inleds träffar vi på The Pace gärna utvalda personer hos er för så kallad  ”speeddejting”. Syftet med dessa kortare möten är att rekryteringskonsulten ska få en fingertoppskänsla för teamet, kulturen och företaget för att på bästa sätt hitta rätt match med er rekrytering.

 

2. Kompetensbaserade intervjuer och tester

Tidigt i processen får de sökande genomföra tester ett personligthetstest och ett logiskt test. Därefter träffar rekryteringskonsulten de kandidater som matchar kundens önskemål bäst.
Rekryteringskonsulten genomför kompetensbaserade intervjuer och presenterar sedan de mest lämpade kandidaterna för dig. Om önskat kan vi även inkludera ett ”wildcard” i kandidatpresentationen. Ett wildcard kan vara en person som har stor potential men som i dagsläget kanske inte uppfyller alla kunskapskrav för den specifika rollen inom administration som ni söker.

 

3. Referenstagning och kontrakt

När slutkandidaten är vald tar vi referenser. För att få så objektiva referenser som möjligt jobbar vi med en digital app där referenspersonerna får uttala sig om de viktigaste kompetenserna vi tagit fram tillsammans med dig.

Därefter är det dags att skriva kontrakt! Vi erbjuder 6 månaders garanti på din rekrytering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd gör vi om processen utan extra kostnad.

Vi är ett rekryteringsföretag i framkant och jobbar såväl med AI i vår annonsering som med digitala verktyg för arbetspsykologiska tester och referenstagning. Allt för att hålla rekryteringen både effektiv och fördomsfri.

 

4. Onboarding

Innan er nya medarbetare kommer på plats bjuder vi på tips och råd för att du och er nya kollega ska få en så bra start som möjligt. Av oss får ni konkreta råd kring onboarding, en checklista och annat som kan vara bra att ha med sig inför er nya kollegas första arbetsdag. Syftet med det är att underlätta och säkerställa förberedelserna inför mottagandet av er nya kollega.

Läs mer: Onboarda som Google – Så skapar du en framgångsrik digital onboarding

5. Uppföljning

Vi är måna om att ha kontinuerlig kontakt med dig som kund och med kandidaterna under hela processen – och därför har våra rekryteringskonsulter aldrig fler än sex pågående uppdrag samtidigt. För att säkra kvaliteten och framgången av din rekrytering följer vi på The Pace nära och noggrant utvecklingen hos den nyanställda medarbetaren. Det gör vi genom avstämningar med den nyanställda och dennes chef efter en månad och efter fem månader. Allt för att säkerställa att både du som kund och er nya medarbetare trivs och är nöjda.

Vikten av ditt arbetsgivarvarumärke i rekryteringen

När du vill rekrytera inom administration är ditt employer brand en viktig del av processen. Som rekryteringsföretag strävar vi alltid efter att ta hand om ditt arbetsgivarvarumärke så att det kommer stärkt ur processen – och inte tvärtom. The Pace förvaltar ditt varumärke med stor respekt; vi ser till att det kommuniceras ut rätt och att alla kandidater får besked om hur rekryteringen fortskrider. Allt för att säkerställa att kandidaterna har en fortsatt positiv bild av varumärket även vid ett ”nej tack”.

Second opinion

Gör du rekryteringen på egen hand och behöver en objektiv bedömning på din slutkandidat/er? Kanske har du ett stort kontaktnät och känner till den personen som du funderar på att rekrytera, alternativt en intern sökande? Som ledande rekryteringsbyrå inom administration hjälper vi dig med hjälp av moderna metoder och testverktyg – istället för att enbart gå på magkänsla.

Utifrån kravprofil och tjänst väljer vi ut relevanta tester till exempel personlighetstest, problemlösningstest, färdighetstest, motivationstest. Personbedömning innefattar även en kompetensbaserad strukturerad intervju och återkoppling. Läs mer om hur vi kan hjälpa till med delar av din rekrytering.

Del av rekrytering

Jag anlitade The Pace när vi själva hade ont om tid för att hålla i en rekrytering. The Pace svepte in och hjälpte oss på ett tidseffektivt, professionellt och kompetent sätt från dag ett. Jag valde The Pace för att de intervjuar personer internt för att ta fram en lämplig kravprofil. Det sparade mig tid och gjorde att The Pace fick en mycket bra bild av vilken kandidat som skulle passa hos oss. Vårt samarbete under processen har känts fantastiskt okomplicerat och träffsäkert. Jag kommer anlita The Pace igen!

Katarina Walter | VD, Antrop

Våra andra erbjudanden