Lediga tjänster

Lediga jobb inom Business Administration

Exekutiv assistent till Vifor Pharma

Är du en erfaren och serviceinriktad exekutiv assistent som jobbar proaktivt och obehindrat på engelska? Då söker vi dig till Vifor Pharma för ett konsultuppdrag – välkommen med din ansökan redan idag.

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 14, 2020

Läs mer & ansök

Koordinator till Stanley Security

Vi söker en erfaren koordinator till Stanley Security där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder.

Göteborg Sista ansökningsdag: februari 26, 2020

Läs mer & ansök

Projektadministratör till Advania

Skulle du beskriva dig själv som en självgående, ansvarstagande och noggrann person? Är du även en vass administratör med kunskaper inom bokföring som är van med att jobba med olika uppgifter parallellt? Då är det eventuellt dig vi söker – varmt välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 7, 2020

Läs mer & ansök

Virtual Executive Assistants

Nu startar vi på the Pace ett nytt område som heter Virtual Executive Assistant. Vill du vara en del av att bygga något nytt i Sverige och på the Pace?

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 29, 2020

Läs mer & ansök

Registrera eller uppdatera din profil

Lediga jobb på The Pace

intresserad av kommande roller

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!

kandidatservice@thepace.se eller 076-308 86 61