Lediga tjänster

Lediga jobb inom Business Administration

Projektledare/Office Manager

Älskar du projektledning och har ett intresse för HR? Är du också en strukturerad och självgående administratör som sprider energi? Sök då denna roliga och varierande roll som Projektledare/Office Manager till Axel Johnson International! Vi går igenom urvalet löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 24, 2019

Läs mer & ansök

Kundsupportadministratör

Har du erfarenhet av kundtjänst eller kundsupport som gärna strukturerar och kommer med egna idéer? Är du även självgående och duktig på engelska? Då kan denna roll som kundsupportadministratör till Atlas Antibodies vara något för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 17, 2019

Läs mer & ansök

Två bemanningskoordinatorer till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 21, 2019

Läs mer & ansök

Registrera eller uppdatera din profil

Lediga jobb på The Pace

intresserad av kommande roller

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!

kandidatservice@thepace.se eller 076-308 86 61