Lediga tjänster

Lediga jobb inom Business Administration

Nytt

Nu söker vi en Office Manager till Yamaha Motors

Nu söker vi en Office Manager till Yamaha Motors i Sickla. Du erbjuds en bred och kreativ roll i en spännande miljö där Yamaha Motor vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder.
Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm Sista ansökningsdag: september 5, 2019

Läs mer & ansök

Reception & Business Support

Vill du arbeta i ett multikulturellt och globalt företag som drivs av innovativa människor? På CEVT får du som brinner för att ge service chansen att vara med på en spännande resa i ett Sveriges snabbast växande företag.

Göteborg Sista ansökningsdag: september 4, 2019

Läs mer & ansök

VD-assistent

Vi hjälper nu vår kund, en stor internationell aktör inom energibranschen, att hitta en välorganiserad VD-assistent. Du blir anställd av oss på Wise Professionals och The Pace. Uppdraget startar så snart som möjligt och förväntas pågå ca 6-8 månader med ambitionen att därefter övergå i anställning hos kund.

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 24, 2019

Läs mer & ansök

Exekutiv Assistent åt Amnesty International

Är du en erfaren Exekutiv Assistent med hög integritet? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter och människors lika värde? Nu har du möjligheten att få vara med och strukturera och lägga grunden för rollen som Exekutiv Assistent åt Amnestys Generalsekreterare.

Stockholm Sista ansökningsdag: september 14, 2019

Läs mer & ansök

Utbildningsadministratör till TSL

Vi söker nu flera serviceinriktade utbildningsadministratörer till Trygghetsfonden TSL. I en modern kontorsmiljö mitt i Stockholm får du chansen att bidra till att uppsagda får ett nytt jobb!

Stockholm Sista ansökningsdag: september 14, 2019

Läs mer & ansök

Registrera eller uppdatera din profil

Lediga jobb på The Pace

intresserad av kommande roller

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!

kandidatservice@thepace.se eller 076-308 86 61