Lediga tjänster

Lediga jobb inom Business Administration

Kontorsansvarig till Arkitektbyrå i City

Åt vår kund som är en framgångsrik arkitektbyrå söker vi nu en kontorsansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på 8 månader med chans till anställning hos kunden efter uppdragsperioden.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 27, 2019

Läs mer & ansök

Konsultchef till The Pace

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Nu söker vi en konsultchef till The Pace.

Stockholm Sista ansökningsdag: juli 2, 2019

Läs mer & ansök

Executive Assistant

Som Executive Assistant hos oss är du en central del av navet för verksamheten på kontoret, genom proaktivt arbete och stort personligt ansvar har ditt engagemang och din professionalism stor påverkan på hur såväl kandidater och klienter upplever Egon Zehnder.

Skåne Sista ansökningsdag: juni 22, 2019

Läs mer & ansök

Talent Acquisition Specialist till The Pace

Är du vår nya kollega? Vi på The Pace, ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialiserade på rekrytering av tjänster inom Business Administration, söker dig som vill ha en utmanande roll inom rekrytering och konsultverksamhet där du får arbeta kvalitetsmedvetet och relationsbyggande!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 30, 2019

Läs mer & ansök

Exekutiv Assistent till Handicare

Vi söker nu en Exekutiv Assistent som har erfarenhet av styrelsearbete. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta brett med olika uppgifter där din medverkan gör skillnad.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 29, 2019

Läs mer & ansök

Registrera eller uppdatera din profil

Lediga jobb på The Pace

intresserad av kommande roller

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!

kandidatservice@thepace.se eller 076-308 86 61