Lediga tjänster

Lediga jobb inom Business Administration

VD-assistent/Office Manager till Fastighetsbolaget Eastnine

Nu söker Eastnine en VD-assistent/Office Manager till sitt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Du erbjuds en viktig och central roll där du blir VD:s högra hand samtidigt som du ansvarar för driften av den dagliga verksamheten på kontoret och ser till att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 3, 2019

Läs mer & ansök

Junior Administratör till PwC

Nu söker vi en Assisterande administratör till PwC med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet och som vill utvecklas inom ett internationellt bolag.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 28, 2019

Läs mer & ansök

Assistent till advokatbyrå

Har du en utbildning inom paralegal eller alternativt tidigare erfarenhet från en assistentroll? Missa då inte möjligheten att söka denna tjänst som Assistent till en advokatbyrå i framkant!

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 2, 2019

Läs mer & ansök

Resource Manager till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Drivs du dessutom av att brygga långsiktiga relationer och har erfarenhet av bemanningsplanering? Då kan rollen som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 28, 2019

Läs mer & ansök

Registrera eller uppdatera din profil

Lediga jobb på The Pace

intresserad av kommande roller

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!

kandidatservice@thepace.se eller 076-308 86 61