Lediga tjänster

Lediga jobb inom Business Administration

Tradera söker nu en Executive Assistant/Office Assistant

Drivs du av att arbeta i en snabbrörlig miljö där du får arbeta i en kombinerad roll? Då kan tjänsten på Tradera vara något för dig! Vi söker nu en Executive Assistant/Office Assistant för ett inledningsvis sex månader långt konsultuppdrag på heltid där det för rätt person finns goda chanser till fast anställning på Tradera.

Stockholm Sista ansökningsdag: december 4, 2019

Läs mer & ansök

En coachande Quality Coordinator till Garmin

Är du en kvalitetsfokuserad och kommunikativ person som vill vara med och bidra till Garmins fortsatt höga kvalitet? Är du intresserad av människor och motiveras av att kunna hjälpa dina medarbetare att växa och blir ännu bättre? Då kan rollen på Garmin vara något för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: november 25, 2019

Läs mer & ansök

Assistent till EQT Digital

Är du en lösningsorienterad person med hög servicekänsla? Har du också vana av att jobba i ett högt tempo och känner dig trygg med att jobba på engelska? Sök då denna spännande tjänst som assistent till EQT Digital!

Stockholm Sista ansökningsdag: december 1, 2019

Läs mer & ansök

Registrera eller uppdatera din profil

Lediga jobb på The Pace

intresserad av kommande roller

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!

kandidatservice@thepace.se eller 076-308 86 61